Na ez a kihívás!!!!Sehol sincs a survivor valóságshow ehhez képest. Hazautazunk Párom szüleihez. És idén nem nagy táskát viszünk. Vettünk végre túrahátizsákot, olyan 3 naposat….régi vágyunk volt. Egyrészt nagy terv, hogy kirándulgatunk az országban, másrészt egy elengedhetetlen kellék szerintem, mert városnézéshez is jó lesz külföldön.

1 hétig vagy lehet picit több napig nézegettünk mit vegyünk, de nem is volt baj, fordulónapot vártuk a hitelkártyán, aztán hajrá. A nagy eldöntés után is több mint egy órát bohóckodtunk a boltban, és csak a kinézettre esett a választás.No most ezzel a táskával utazunk haza, hiszen péntek-szombat –vasárnap, és hétfőn már jövünk is haza. Hm….ez egy nőnek kihívás, és azt hiszem, ezt minden nő átérzi. Pontosan annyi ruhát kellett betennem ahány nap van. De mindenből. Még a bugyiból is. 

Nem így szoktam pakolni. Sportos-csinos, laza, kényelmes minden be szokott kerülni a csomagba. Na ez most nincs. Előre el van döntve mit kell felvenni….JÁJ bele se merek gondolni…..Nagyon kíváncsi leszek hogy fogom bírni…..És a pipere is a negyede amit vinni tudok. 

Most azt gondolom azért egy „vonatos” táskát elviszek. Aztán meglátjuk mennyire kínlódok vele majd. És hogy boldogulok ezzel a kevés cuccal….

És ma megtörtént a -1.napi szülinapos napom. Reggel kaptam egy mellpántot a táskához. Örültem nagyon.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések