Ugrás a fő tartalomra

Pakolás


Kedd este van és jelzem, csütörtök hajnalban indul a repcsi „haza”. Most úgy írom ezeket a sorokat, hogy azért már valami a bőröndben van. Néhány órával korábban, ez messze nem így volt.

Idén AirFrance lesz, aki az utazást biztosítja. Reméljük sikeresebben mint múlt évben, a wizzair.

Múlt év „hibáiból” tanulva, most a csomagolás egy cseppet máshogy van. Egyrészt ugyebár „haza” megyünk, másrészt most külön-külön egy-egy nagy bőrönddel indulunk neki.

A múlt évből, ami hiányérzetem volt az a magas sarkú, így most ez majdnem első körben bekerült, még akkor is, ha nem veszem majd fel. Jaj mindjárt megmérem grammra….

És azt írtam múlt évben, kikerestem, hogy sál és blézer kell. Mikor mondtam nagyfiúnak sál, azt mondta: na ő nem hozza el a múlt évben vásároltad, vesz egy másikat. Hm, ez elgondolkodtatott, így vacillálok, hogy bekerüljön-e. Van néhány ilyen dolog, aminek hagyok helyet.

Most már azért erősen izgulok, mert nagyon kíváncsi leszek idén az élményre, és persze nem Én lennék, ha nem lennének elképzelések az ott töltött mindennapokról. A nagy vagy „kötelező” dolgokat múlt évben kipipáltuk, így most élni megyünk, de lehet ezt már írtam. Tényleg izgulok.

No pakoláshoz vissza.  Vannak még kérdések, hogy mondjuk, ha Párizsba megy az ember, akkor viheti a „Love Párizs” pulcsit? vagy az gáz? És persze azért a legjobb rucikat kell betenni azt gondolom, összepasszolósan, megfontoltam. Bár ez Nálam, mondjuk nem kérdés, ismertek.

Vigyünk tusfürdőt, sampont? Múlt évben volt a szálláson, most az van a leírásban szappan van. Vagy szilárd tusfürdő? szilárd sampon? ez mondjuk opció.

Textilszatyromat hagyom, szeretnék venni másikat.

És már van egy listám, bár fejben, hogy miket szeretnék venni, kezdve mondjuk a hajfestékkel, amit használok. Francia persze, és itthon egy helyen lehet kapni, így ki vagyok szolgáltatva az áraknak. De múlt évben kerestem, és nem találtam, de majd most, optimista vagyok! Szeretném megnézni a chia magot, mert itthon elég drága. De azt is szeretném megnézni, mit használnak a francia nők cellulitiszre, gondolom alapvetően önbizalmat, de azért megnézném van-e valami termék. Érdekelnek még a fogselymek is. És a piperén túl, vadászok egy karkötő után a Parfois-ból, amit megrendeltem és nem érkezett meg, mondván nincs, de a honlapon volt, remélem a kinti boltban azért ráakadok. És persze mindenféle hasznos otthoni dolog is kellene, uzsi dobozok, új kulacs Máténak. Keresem a tökéletes pirítós tartót, mert az itthon nem divat.  És mindenképpen szeretnék használtruha boltba bekanyarodni.

Mondjuk ahhoz képest, hogy élni megyünk, van tervlista….

És mindemellett, olyan hatalmas elképzelésem van, hogy mondjuk majdnem minden nap írok ide a blogba, instára persze mennek majd a képek, de hogy majdnem több mint egy éves tik-tok regisztráció után, most már oda is készítek videót.

Mondhatnám, pont annyira nem fogok ott sem unatkozni, mint itthon.

Mára ennyi, holnap még fél munkanap, lakás elhagyása, szülőknél alvás, akik szó nélkül hajnalban kivisznek a 6 órás géphez. Ilyen a család…szerencsém van. 

ja magas sarkú szandi 440 g, a 23 kilóba belefér....

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Beszéljünk az érzésekről….

  Mindenkinek vannak, és mindenki érezte már. Pont ezért érdekes téma. Merthogy, van ezzel azért egy kis gond. A tapasztalt érzéseinket, ugyanúgy mint szinte bármit, jól eltároljuk, és elő- elővesszük ezeket. És itt a gond. Azaz a baj alapvetően az, hogy dolgokhoz kötünk érzéseket. És aztán ha megtörténik a dolog, akkor elvárjuk, hogy az érzés megérkezzen. Ha pedig nem így van, akkor keressük a hibát. Picit belemélyedek ebbe az egész gondolatba: Aki nem jártas a flow gondolkozásban, flow életben az kevésbé figyel erre az egész dologra, mint ahogyan Én, de kifejtem. Képzeljünk el egy nagyon egyszerű jelenetet. Esti találkozó egy pizzériában. Ez jól hangzik ugye? Már előre van egy nagyon szuper elképzelésünk erről az estéről, szinte érezzük a pizza illatát, puhaságát, ízét a szánkban. Megvan? A pizza íze a szánkban és a többi flanc, amit oda gondolunk. Máris elvárásaink vannak az estével kapcsolatban. Magunk által felállított elvárások. Jaj, tök jó lesz a hely, érezzük a mel

Genf

 Ismét nagyon fáradtan, de mégis feltöltődve, de nem kicsit.  Ma Genf felé vettük az irányt, és mennyire jól tettük. Volt cél, de mégis. Merthogy Genf Nekem a kis Párizs.  Genf volt, hogy egy ideig Franciaország fennhatósága alá tartozott. És ezt tökéletesen meglátszik az építészeten. Ugyanazok a ház típusok, a fém korlátokkal, Ha bekötött szemmel vitt volna valaki ide a városka közepébe, nem biztos, hogy egyből azt mondom, hogy na ez tuti nem Párizs.  Nagyon az a feeling, kezdve az igazán igényesen öltözött idősebb, de valamit is magára adó fickókkal. És amikor nagyfiam éppen párt keres nekem, és azt mondja legyen 50 éves, akkor max ilyet tudnék magam mellé elképzelni. De persze tudjuk hol hibázik a rendszer, az ilyen korú pasiknak, pont nem az Én korombeli nő kell. Lépjünk is tovább. Még be se értünk a városba, és máris elvarázsolt, és pont a volt francia vonatkozás miatt, itt is francia a nyelv, kivétel a frankos fizetés, és hogy EU-n kívül vagy, így net is is nuku. Persze ha előfiz

Annecy

Ma végre kimozdultunk az eső alól, és szó szerint. Elmentünk oda, ahol nem esik.  A választott város pedig nem més mint, Annecy Franciaország gyöngyszeme, a francia Velence.  Az óváros rész ugyanúgy vízre épült, mint Velencében. Most lényegesen alacsonyabb itt a víz, látszik is, hogy mennyire tiszta, elképesztő. Aki egyébként videót szeretne látni, kérem a tik-tok-on nézzen, kövessen.  Az óváros, nagyon szép, édes kis alacsonyabb házakkal. Egyébként maga a város, látszik, hogy a turistákra alapul, a legtöbb ház aljában valami souvenir shop. Szokásos tömeg. Nagyon kedves város egyébként, ha azt a szépségét meglátod ami valóban ott van. A vadregényes kis utcákkal, a nagyon helyes spalettás ablakokkal. A lépcsősorokkal, és jó hangulatokkal. Teszek ide képeket, mert elég fáradt vagyok, kb, ennyit tudok írni csak... Sorry.