Ugrás a fő tartalomra

Bumble 1.2

 

És akkor jöjjenek az első tapasztalatok a randiappal kapcsolatban:

Úgy látom, hogy attól, hogy valaki bejelöl engem, és én is bejelöltem őt, és chat-et indítok, az semmit nem jelent.

Ez nekem azért furcsa, mert elvileg ez app azért van, hogy ismerkedj, tehát mondhatni várod mi történik, látod, hogy valaki like-olt, látod, hogy valaki írt, de akkor miért nem veszed ezt figyelembe? Ezt még nem értem.

Bár, ma kaptam erre egy rövid választ a threads-en: mellettem beszélget 6 másikkal. És ezzel nekem nincs bajom, mert éppen pont 6 chatben vagyok benne. De Én ha úgy van, mind a 6-al tudok egyszerre csevegni, még az offline életem ellenére is. Multitasking…..

Túllépek ezen. De a pasik nem túl aktívak ilyen téren. Mondhatnám, akkor hagyjuk is, végülis ez is egy jel nem?

És akkor lássuk a vidámabb felhozatalt.

Van bio, amit nem kötelező kitölteni, de vannak, akik igenis élnek ezzel a lehetőséggel:

 



 

Alapvetően kolléganőm azt mondta, figyú legalább kreatívak, ami persze igaz. De ha most csak azt elemezgetem, hogy párkereséssel vannak itt, és magadról egy nyerőbb szöveget kellene írni, mint egy állásinterjú, ahol eladod magad, akkor ezek a nyerő szövegek? És valahol komolyan kérdezem.

Ja igen, ki ne felejtsem. Ez az app angol, ezt már írtam, de ha te magyar vagy, és magyar lányt keresel, akkor miért angolul írsz bio szöveget? Azért vannak kérdéseim…. Vagy ez a kettő az egyben, és hátha külföldi lány is a farkára akad?

És ezek tipikusan azok az alakok, aki leírja a bioban angolul, hogy mennyire fancy vagyok, közben semmi tesi odafigyelés, magyarán nem közelítenéd meg. Lehet, hogy egyébként a magyar húspiacon zéró, a külföldieknek meg bejön egy igénytelenebb, és ezért van az egész?

A képeket nem is tudom, készítettem néhány képernyőfotót, de inkább akkor csak megpróbálom leírni.

Nem, nem tudom leírni, személyiségi jogok ide vagy oda, de végülis a neten van, mutatom:


 

Ismét az a bajom, magadról megnyerő képeknek kell itt lenni nem? Lehet túl komolyan veszem ezt, és nem is várnám el, hogy stúdiókép, vagy AI által generált kép legyen de, kérdezem Én: tortás fickó a két évvel fiatalabb képével mit szeretne?

Jó játszunk, mit olvasol le a képről!

Tortás: szeretem a házas nőket, akik sütnek nekem tortát, és egy vidéki étteremben is jól érzem magam (ez akár pozitív is lehet). Enni szeretek ez látszik rajtam, éppen ezért öltözködni is kényelmesen szeretek, testtartásom a súlyom miatt már nem igazán van. Ilyen vagyok egyszerű lélek.

Káma sutra, mentségére szolgáljon, nem ez volt a nyitókép. Okés, úgy is felfoghatjuk, nyílt és őszinte.

Nevető ember: azt már tudjuk, hogy a fogára költ, ezen a téren foglalkozik magával, ja és vidám ember. A konyhában pedig rend van, és fel is van mosva. Azt hogy a másik szemével mi lehet, nem tudjuk, de reméljük rendben van.

Kocsmás ember: Idéznem kell a barátnőmet: „első körben garantálja, hogy többet fogod a kocsmában látni, mint bárhol máshol”  Mellesleg legalább nem kőbányait iszik, tehát igényes, és kedveli a zenét, valamint vigyázz a szemére.

És a másik félszemű. De volt olyan is akinek nem volt álla, minden egyes fényképen maga előtt tartott valamit….

És a konkrét saját tapasztalat:

1, Volt az olasz fickó, aki remélte, attól hogy bedobja olasz, máris megyek és dobom magam fekvőbe. De mivel ezzel a lehetőséggel nem éltem, a chat abbamaradt.

2, Volt egy szimpatikus, aki sokmindent nem árult el magáról az adatlapban, de a fénykép nem volt rossz. Így ráírtam, mit érdemes tudnom még róla?

-Mire vagyok kíváncsi?

-Mivel igazán kevés információ van az adatlapodon, bármire.

Ennyi volt a beszélgetésünk.

3, A srác, aki alapvetően hosszú kapcsolatot keres, és nyílt, tiszta egyenes kommunikációt. Csak hangüzenetekben kommunikált, és az első 4 hangüzenetéből, kettőben máris le voltam baszva, hogy valamit nem jól csináltam, így elköszöntem, megköszönve az energiáját, idejét.

Nem értette meg, és a magyarázatában még elég értelmesnek is tűnt, már majdnem azt gondolnám valami felsőbb elemző végzettséggel, így belementem, hogy átmenjünk egy másik felületre csevegni, lássuk mi lesz alapon.

De ahogy alakult a beszélgetés, ki is derült: nem vagyok alkalmas, egy hosszú kapcsolatra vele, azaz pontosítok: velem nem tud elképzelni, egy hosszú kapcsolatot, de ha már itt vagyunk, akkor igazából dugna.

Megköszöntem szépen ismét a rám fordított energiát, és jeleztem, hogy nem élek a lehetőséggel, de még ezt az üzenetemet is ismét kijavította, nem jól fogalmazok, mert a magyarázkodás és a megmagyarázás között hatalmas különbség van. Menet közben is volt egyébként több korrigálás, és elégedetlenség a részéről.

Ismét megköszöntem, és elköszöntem. De ő akkor most azt a két kérdést, amit szeretne, azt felteheti még, mert erre nem reagáltam?

Most viszont Én jeleztem, hogy ha nem olvasta ki ezekből a sorokból, külön ideírnám: NEM.

Megköszönte, és ezennel, töröltem és tiltottam, mindkét felületen.

4, A nem félszeg, aki, a „Mi nincs fent a profilodon, de tudnom kell?” általam választott általános kérdésre azt írta, hogy pornófüggő. Jeleztem van ilyen, sőt visszakérdeztem, hogy azért mert nincsen senkije, vagy egy kapcsolat mellett is az? Ez felbőszítette, hogy néhány üzenetváltás után meginvitálhasson egy „nézzünk együtt pornót, és masztizzunk” estre.

5, A jóképű, értelmesnek kinéző, aki nehezen, de reagált a chatre. Ment is egy kis kommunikáció, de jut eszébe, vizuális: küldenék még fényképeket? Megtörtént, jeleztem, hogy szívesen fogadnék én is. Estére ghostingolt, chat törölve lett.

 6, akivel ma randim lett volna, de lemondta. Helyette kifestettem a konyhát. 😂

Itt csordultak ki az első könnycseppjeim, és nem a ghostingolás miatt, hanem az egész kibaszott helyzet miatt. Mi a f.sz kell, komolyan, vagy mi a p.na? És elnézést, de annyira kiakadtam.

Van egy kedves ismerősöm, és állandóan visszacsengenek a szavai: „Neked kurva nehéz találnod valakit, szép vagy és intelligens, és olyan, aki ezt a kettőt azonos szinten értékeli, nem nagyon van, mert veled nem csak dugni érdemes, hanem beszélgetni is.”

Mindenesetre az egész egy nagy tanulmány magammal kapcsolatban, és erre fogom használni ezt.

Kiderülnek a hiányosságaim, az esetleges téves világlátásom, talán szembesülök, pozitívumaimmal is, és nem utolsó, de a jelenlegi világgal is.

 

 

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Beszéljünk az érzésekről….

  Mindenkinek vannak, és mindenki érezte már. Pont ezért érdekes téma. Merthogy, van ezzel azért egy kis gond. A tapasztalt érzéseinket, ugyanúgy mint szinte bármit, jól eltároljuk, és elő- elővesszük ezeket. És itt a gond. Azaz a baj alapvetően az, hogy dolgokhoz kötünk érzéseket. És aztán ha megtörténik a dolog, akkor elvárjuk, hogy az érzés megérkezzen. Ha pedig nem így van, akkor keressük a hibát. Picit belemélyedek ebbe az egész gondolatba: Aki nem jártas a flow gondolkozásban, flow életben az kevésbé figyel erre az egész dologra, mint ahogyan Én, de kifejtem. Képzeljünk el egy nagyon egyszerű jelenetet. Esti találkozó egy pizzériában. Ez jól hangzik ugye? Már előre van egy nagyon szuper elképzelésünk erről az estéről, szinte érezzük a pizza illatát, puhaságát, ízét a szánkban. Megvan? A pizza íze a szánkban és a többi flanc, amit oda gondolunk. Máris elvárásaink vannak az estével kapcsolatban. Magunk által felállított elvárások. Jaj, tök jó lesz a hely, érezzük a mel

AppRandi 2 és 4

Csendben voltam, mert gondoltam hátha alakul a dolog, de ma lezárásra került, így kiérdemelte itt a pozíciót, hogy írjak róla.  Innen folytatom: És akkor ma este randi 2, két fekete ponttal indulásos lesz, kíváncsi leszek. A két fekete pontot a következőkkel érdemelte ki: 1, az este hetes találkozót áttette fél 10-re.   2, Majd találunk valami nyitva lévő helyet a király utcában, mondta kiérdemelte a másodikat. Így indultam neki, de úgy voltam vele, rajtam ne múljon már ez, tényleg nyitott vagyok kompromisszumra képes. Így aztán fél 10 Liszt Ferenc tér. Legalább időben érkezett már ez is valami. Viszont farmer rövidnaci, mintás póló, sportcipő.  Ez nekem azért furcsa, mert okés, hogy ilyen esetleg a hétköznapokban, és ezzel nincs is bajom, de ez egy első randi, ahol magadból a maxot hozod ki.  Mert ha meg így nézem, ez a max és ennél már csak lentebb van, akkor jaj.   De okés, ne kötözködjek este fél 10-kor. Viszont megjegyzésre került, mennyire csinos vagyok, és esetleg így is tudok i